Bajrami: Prioritet është ngritja e kapaciteteve të institucioneve parashkollore.-Ahmeti: “Yllkat” është çerdhja më e madhe në Kosovë

Bajrami: Prioritet është ngritja e kapaciteteve të institucioneve parashkollore.-Ahmeti: “Yllkat” është çerdhja më e madhe në Kosovë

Me një ceremoni solemne është hapur sot objekti i ri i çerdhes “Yllkat”, kopsht ky i cili dy vite më parë u mbyll për shkak të plasaritjeve të shumta që kishte pësuar objekti. Ndërtimi i objektit të ri të çerdhes “Yllkat” u mundësua nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë dhe Komuna e Prishtinës../21Media