PSD e quan të papranueshme kontratën e Ministrisë të Integrim

PSD e quan të papranueshme kontratën e Ministrisë të Integrim

Partia Socialdemokrate po konsideron se kontrata e nënshkruar nga Ministria për Integrime Evropiane me kompaninë amerikane “Madison Global’’ është e papranueshme, dhe si e tillë duhet të shihen mundësitë për mos-zbatimin e saj. PSD ka treguar vërejtjet e tyre për këtë kontratë, ku sipas tyre, janë përdorur fondet publike për të forcuar pozitën e kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës./21Media