Ymeri: PSD-ja nuk i përjashton koalicionet parazgjedhore 

Ymeri: PSD-ja nuk i përjashton koalicionet parazgjedhore 

 PSK është e gatshme ta marrë postin e kryeministrit dhe ta udhëheq qeverinë, tha nënkryetari i kësaj partie Visar Ymeri, në intervistën për RTV21. Ndjekim intervistën që me z.Ymeri zhvilloi gazetari Burim ZARIQI./21Media