Zerka lanson këngën e re

Zerka lanson këngën e re

“Ting Ting” është projekti më i ri muzikor i Young Zerkës në bashkëpunim me Albanian Outlaëz dhe Dalmo.

Kënga është ritmike dhe është realizuar edhe me videoklip.

Ky është projekti i dytë i Zerkës i realizuar në një afat kohor më pak se një muaj.

Kjo pasiqë ai me 22 shkurt të këtij viti publikoi edhe këngën tjetër “Lule Bore”./21Media