Përpjekje që ligji për gjuhët të votohet pa tensione në Kuvend

Loading...

Përpjekje që ligji për gjuhët të votohet pa tensione në Kuvend

Kryetari i partisë më të madhe opozitare Hristijan Mickovski nga VMRO-DPMNE, dhe kryeministri Zoran Zaev janë takuar sot në Kuvendin e Maqedonisë pak para se të nis senaca lidhur me votimin e ligjit për përdorimin e gjuhëve në Maqedoni.

Nga burime të TV21 brenda Parlamentit të Republikës së Maqedonisë mësohet se po bëhen përpjekjet e fundit që Ligji për përdorimin e gjuhëve të votohet pa tensione në Kuvend./21Media