A ju nevrikosin veprimet e tilla?

A ju nevrikosin veprimet e tilla?

A acaroheni kur një kamerier e largon pjatën tuaj para se të mbaroni së ngrëni ose kur dikush mbulon hapësirën tuaj me flokë?

Apo kur njerëzit lënë ushqim në pjesë jo ushqimore të supermarketit, ose, ose edhe shumë gjëra tjera.

Ndonjëherë, duket sikur njerëzit i bëjnë këto gjëra me qëllim.

Më poshtë ju sjellim disa nga zakonet e çuditshme të njerëzve. Do të shihni që nuk jeni vetëm dhe se njerëzit e tjerë i urrejnë gjithashtu gjërat e tilla./21Media