Njëri nga të vdekurit e sulmit në Suedi ishte anglez

Njëri nga të vdekurit e sulmit në Suedi ishte anglez

Chris Bevington është anglezi i cili u vdiq gjatë sulmit me kamion në Stochkholm.

‘Ai ishte një djalë i talentuar, i mëshirshëm dhe i kujdesshëm’, tha babi i tij pas lajmit për vdekjen e të birit.

Bevington 41 vjeçar, vdiq së bashku me dy suedezë dhe një belg, kur një kamion sulmoi këmbësorët në një lagje të mbingarkuar me njerëz në kryeqytetin suedez të premten, shkruan The Guardian.

“Jemi të shkatërruar të gjithë nga vdekja e parakohshme dhe tragjike e djalit tonë të talentuar, të mëshirshëm dhe i kujdesshëm Chris,” tha babi i tij, John Bevington në një deklaratë.