Përfaqësueset e Shqipërisë në Miss Universe dhe Miss World

Përfaqësueset e Shqipërisë në Miss Universe dhe Miss World

Mbrëmë është zgjedhur përfaqësuesja e Shqipërisë në kompeticonin e bukurisë Miss Universe 2017 që do të mbahet në Amerikë. Ajo është Blerta Leka.

Ndërkohë që juria ka vendosur edhe për vajzën e cila do ta përfaqësojë Shqipërinë në Miss World 2017, e cila është Joana Grabolli./21Media