Të drejtë vote në Kosovë kanë mbi 105 mijë serbë

Të drejtë vote në Kosovë kanë mbi 105 mijë serbë

Nga ora 7 deri në ora 20:00 në Serbi qytetarët do të kenë mundësi ta zgjedhin presidentin e ri.

Zgjedhjet e Serbisë sot do të mbahen edhe në territorin e Kosovës. OSBE-ja që do të grumbullojë votat pohoi se e ka miratimin e qeverisë së Kosovës. Ndërkaq, opozita kosovare mban qëndrim kundër.

Në Kosovë Serbia ka hapur 90 vendvotime dhe të drejtë vote kanë 105 mijë e 929 votues./21Media