Konushevci: PZAP ka pranuar 5 ankesa

Konushevci: PZAP ka pranuar 5 ankesa

Pas zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të katër komunave verior, në KQZ bëjnë të ditur se janë në proces të numërimit të votave me kusht dhe atyre përmes postes elektronike. Ndërsa, në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa thonë se janë parashtruar pesë ankesa,  të cilat kanë të bëjnë kryesisht me shkelje të kodit zgjedhor. Rezultatet përfundimtare pritet të publikohen ditën e enjte. /21Media