Nëna raportoi se i është zhdukur vajza

Nëna raportoi se i është zhdukur vajza

Një vajzë në rrugën “Nëna Terezë” në Gjakovë është larguar nga shtëpia e saj dhe nuk është kthyer më.

Rastin e ka lajmëruar në polici nëna e saj.

“Ankuesja femër K/Shqiptare ka raportuar se vajza e saj është larguar nga shtëpia dhe  nuk ka njohuri për vend ndodhjen e saj”, bëri të ditur policia.

Rasti vazhdon të hetohet./21Media