Miratohet statuti i partisë

Miratohet statuti i partisë

Nga 607 delegatë, 606 votuan “pro” dhe vetëm një “kundër”, me çka në Kongresin e sotshëm të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela është rizgjedhur për kryetar të partisë, shkruan tv21.tv

Gjithashtu në Kongres u miratuan statuti i partisë, platforma partiake,  si dhe është propozuar ndërrimi i emrit të partisë në Aleanca Shqiptare.

Përpos kësaj është vendosur që e drejta e kandidimit për kreun e partisë të jetë vetëm dy herë, dhe jo më shumë./21Media