50 hektarë të djegura deri tani

50 hektarë të djegura deri tani

Një zjarr i madh ka rënë në fshatin Xhyherine të Vlorës.

Tre automjete zjarrfikëse dhe banorë janë angazhuar për të shuajtur flakët.

Deri tani flitet për rreth 50 hektarë sipërfaqe të djegur mes të cilave hapësira me ullinj dhe shkurre.