Evakuohen 700 persona

Evakuohen 700 persona

Rreth 700 persona, kryesisht turistë, janë evakuar nga Korsika gjatë natës së kaluar dhe mëngjesit të sotëm për shkak të zjarreve që kanë kapluar malet.

Ata janë evakuar pasi që erërat e fuqishme, të cilat fryjnë deri në 120 kilometra në orë kanë përhapur dy zjarre të fuqishme.