Ai ishte pjesë e përfaqësueses së Kosovës në të gjitha kategoritë e reja

Ai ishte pjesë e përfaqësueses së Kosovës në të gjitha kategoritë e reja

Njëri nga basketbollistët më të talentuar shqiptarë, Altin Morina, do të jetë pjesë e Prishtinës.

Altini së bashku me Mikail Tmusich ishin shtyllat e mbrojtjes së Bashkimit në triumfin e tyre historik për klubin prizrenas.

Altini ishte pjesë e përfaqësueses së Kosovës në të gjitha kategoritë e reja dhe në fund u ftua edhe nga ekipi senior.

Ai synimet e tij do të mundohet ti arrijë me ekipin e Prishtinës, ku priten ti hapen dimensione të reja në karrierën e tij, si në Champions League ashtu dhe në Europe Cup.