Gjatë 24 orëve Policia e Kosovës ka shqiptuar 142 tiketa për mosrespektimin e masave anti-Covid në qytete të ndryshme të Kosovës.

Po ashtu, janë shqiptuar 536 tiketa trafiku.

Ndërkohë, janë raportuar edhe 28 aksidente trafiku me të lënduar dhe 64 aksidente me dëme materiale./21Media