Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë vdekur katër persona të cilët ishin të infektuar me COVID-19.

Ndërsa janë shënuar 281 raste pozitive me COVID-19. E vetëm në Komunën e Prishtinës janë shënuar 150 raste të reja me COVID-19.

Kështu u bë e ditur në të dhënat e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK).

Komunat të tjera me raste pozitive janë: Komuna Fushë Kosovë 22 raste, Komuna Prizren 20 raste, Komuna Gjilan 15 raste, Komuna Vushtrri 15 raste, Komuna Lipjan 8 raste, Komuna Mitrovicë 8 raste, Komuna Ferizaj 5 raste, Komuna Suharekë 5 raste, Komuna Obiliq 4 raste, Komuna Viti 4 raste, Komuna Deçan 3 raste, Komuna Drenas 3 raste, Komuna Gjakovë 3 raste, Komuna Podujevë 3 raste, Komuna Skenderaj 3 raste, Komuna Kamenicë 2 raste, Komuna Malishevë 2 raste, Komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Dragash, Klinë, Pejë dhe Rahovec./21Media