Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se janë gjithsej 508 pacientë të shtrirë në klinikat dhe spitalet e Kosovës, prej tyre 392 janë të konfirmuar me koronavirus.

Gjithsej janë 13 pacientë në respiratorë, 27 në CPAP dhe 316 në oksigjeno-terapi.