Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 540 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 858 tiketa trafiku.

Ndërkohë, njofton se kanë ndodhur aksident trafiku me të lënduar 22 dhe 23 aksidente me dëme materiale.