Policia e Kosovës gjatës 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Kosovës, ka shqiptuar 541 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Tiketat janë shqiptuar për mosmbajtje të maskës, si dhe mosrespektim të masave.

Po ashtu, policia ka shqiptuar 847 tiketa trafiku.