Gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës Policia ka shqiptuar 607 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Gjithashtu, janë shqiptuar edhe 982 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur se kanë ndodhur 16 aksidente me të lënduar dhe 16 aksidente me dëme materiale./21Media