73 njerëz që ishin të prekur me Covid-19 vdiqën në 24 orët e fundit në Kroaci, ndërsa u konfirmuan edhe 2 mijë e 360 raste të reja, njoftoi Selia Kombëtare e Mbrojtjes Civile.

Sot, janë gjithsej 21.861 raste aktive, 2.897 pacientë janë në spital dhe 304 prej tyre janë në një aparat respirator.

Që nga fillimi i epidemisë, 179.718 njerëz të infektuar me koronavirus janë regjistruar në Kroaci dhe 2.778 njerëz kanë vdekur.

Është raportuar shërimi i 155.079 pacientëve, nga të cilët 3.195 në 24 orët e fundit. 51,108 persona janë në vet-izolim.

Deri më tani janë testuar 896.828 mostra, nga të cilat 8.748 në 24 orët e fundit.