Abazi apelon qytetarët që të respektojnë vendimet

Abazi apelon qytetarët që të respektojnë vendimet

Zëvendëskryeministri në detyrë ,Haki Abazi ka paralajmëruar qytetarët se mosrespektimi i vendimeve për luftimin e koronavirusit do t’i shpie instucionet në marrjen e masave tjera.

Mosrepsektimi i vendimeve do të detyrojë personat dhe institucionet përgjegjëse të marrin masa për të siguruar që të gjithë të mbrojmë njëri tjetërin dhe nuk e rrezikojmë askënd.
Ju lutemi që të jemi shumë të kujdeshëm dhe të zbatojmë të gjitha vendimet dhe urdhëresat e miratuara nga qeveria dhe të mbështetura nga ekspertët dhe praktikat më të mira.
”, ka shkruar Abazi në Facebook.

Ai po ashtu ka porositur që të respektohet orari i lëvizjes, si dhe të respektohet distanca prej 2 metrave./21Media

Të dashur miq,Mbi 10,000 njerez kanë vdekur në Itali dhe mbi 2000 në SHBA deri tani, si rezultat i infektimit me…

Gepostet von Haki Abazi am Sonntag, 29. März 2020