Shtatëmbëdhjetëvjeçarja Maci Currin nga Cedar Park në Teksas, theu dy rekorde të Guinness – njëri për të këmbët më të gjata në mesin e femrave, dhe tjetri për një adoleshente me këmbët më të gjata.

Këmba e saj e majtë është e gjatë 135.3 centimetra, ndërsa këmba e saj e djathtë është pak më e shkurtër, për një centimetër, sipas Guinness.

Këmbët e saj përbëjnë 60 për qind të gjatësisë së saj totale. Në një video të postuar në YouTube, nëna e Currin flet se si e kuptoi se vajza e saj ishte më e gjatë se moshatarët e saj në moshë të re.

Unë mendoj se ka ndonjë gjen që i jep asaj atë lartësi“, tha nëna e saj në video.

Maci Currin është e gjatë 208.28 centimetra. Babai dhe nëna e saj janë më të shkurtër.

Unë thjesht ndalova të shqetësohem për atë që njerëzit mendonin për mua. Dhe sapo ndalova të shqetësohem, asgjë nuk më shqetësonte më,” tha Maci Currin.

Adoleshentja tani po përdor rrjetet sociale për të frymëzuar të tjerët që të pranojnë gjatësinë e tyre, shkruan CNN.

Me 1.7 milionë ndjekës në TikTok dhe 50,000 të tjerë në Instagram, ajo publikon rregullisht artikuj në lidhje me vetëbesimin dhe imazhin e trupit. Videot e saj në TikTok arrijnë miliona shikues për video.

Shpresoj që gratë e gjata ta shohin se gjatësia është një dhuratë dhe nuk duhet të kesh turp që të jesh e gjatë. Duhet ta pranosh vërtet atë“, tha ajo.