Sot u mbyll investimi në rikonstruktimin e vijës së qarkullimit të veturave e këmbësorëve përgjatë qendrës së qytetit të Ferizajt, nga rrethi te teatri e deri te kryqëzimi te “Mikeli”.

Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka thënë se me trotuaret e reja dhe të gjera për të përballuar qarkullimin e më shumë qytetarëve, me shtratin e rrugës së përtërirë me asfaltim e drunjtë dekorativ që do të mbillen ditëve në vijim, rruga nga KEDS-i deri te kryqëzimi te “Mikeli” ka marrë pamje moderne.

Qendra e rilindur e Ferizajt

Sot u mbyll investimi në rikonstruktimin tërësor e rrënjësor të gjithë vijës të…

Posted by Agim Aliu on Monday, 10 August 2020