Prokuroria Themelore në Prishtinë më 27 prill, ka ngritur aktakuzë ndaj të pandehurit S.O., në drejtim të veprave penale “Vrasja e rëndë” dhe “Dhunimi”.

Sipas Prokurorisë, i pandehuri më 11 korrik të vitit 2019, në Fushë Kosovë, pasi e kishte dhunuar viktimën K.V., më pastaj edhe e kishte vrarë.

S.O ishte arrestuar disa ditë pasi K.V u gjet i vrarë nën shkallët e një ndërtese në Fushë Kosovë./21Media