Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, ka ftuar qytetarët që të shfrytëzojnë të drejtën e tyre për votim.

Përmes një postimi në Facebook, thuhet se në këtë Shën Valentin duhet të tregohet dashuri për vendin.

Këtë Shën Valentin tregoni dashurinë tuaj për vendin dhe familjen tuaj. Votoni! E ardhmja e Kosovës është në duart tuaja”, shkruan Ambasada e SHBA-ve./21Media

This Valentine’s Day show your love for your country and your family. Vote! Kosovo’s future is in your hands. 🗳️🇽🇰🇺🇸 #KosovoVotes2021

Posted by U.S. Embassy Pristina, Kosovo on Saturday, February 13, 2021