​As sot nuk pritet të dalin pagat për muajin shtator për grevistët

Ministri i Financave Punës dhe Transfereve është deklaruar sot lidhur me pagat e shtatorit për grevistët.

Ministri Murati ka thënë se sa i përket pagve për grevistët do të zbatojnë ligjin përkatës.

“Do ta zbatojmë ligjin sa i përket pagave për grevistët”, ka thënë shkurt Murati./kp

Artikuj të ngjashëm

Back to top button