Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti, ka ngushëlluar kryetarin e Komunës së Rahovecit Smajl Latfi me rastin e vdekjes së vëllait të tij Adem Latifit, si pasojë e koronavirusit.

Në emrin tim dhe të Qeverisë së Republikës së Kosovës, i shpreh ngushëllimet më të thella kryetarit Latifi, familjes dhe gjithë miqve për humbjen e njeriut të tyre të shtrenjtë. Qoftë i përjetshëm kujtimi për të”, ka shkruar Hoti në Facebook.