Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha në vazhdën e takimeve me liderët e partive politike në Kosovë, ka takuar kryetarin Ramush Haradinaj dhe strukturat e AAK-së.

Ndërkohë mediat janë lejuar të marrin vetëm pamje.

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha po qëndron në Kosovë në një vizitë dyditore.