​Bayern kalon në bileta digjitale

 

Klubi i futbollit, Bayern Munich ka njoftuar se do të kalojë në bileta digjitale për arsye mjedisore, pasi u hoqën kufizimet për hyrjen në stadiume.

Pandemia e koronavirusit së shpejti është një gjë e së kaluarës, kështu që njerëzit ngadalë po kthehen në normalitet.

Bayern është gati të fitojë titullin e nëntë radhazi në Bundesliga, tri raunde para fundit ka një avantazh me shtatë pikë ndaj Leipzig në vendin e dytë.

“Qëndrueshmëria, ruajtja e burimeve dhe zvogëlimi i emetimeve të dyoksidit të karbonit janë çështjet kryesore në klubin e futbollit Bayern Munih. Ne kemi vendosur të mos lëshojmë më bileta të shtypura për ndeshjet në Allianz Arena”, tha nënkryetari i Bayern, Jan-Christian Dressen.

Ai shtoi se 350.000 letra të dërguara tradicionalisht me postë tani do të dërgohen me e-mail.

Back to top button