Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti sot u taku me ambasadorin e  OSBE-së, Jan Braathu.

Në këtë takim u diskutua për format e bashkëpunimit në kuadër të misionit të OSBE-së.

Gjatë takimit, gjithashtu u fol  edhe për situatën e krijuar nga përhapja e koronavirusit.

Ambasadori, Braathu, shprehu vlerësimin e tij për punën e Qeverisë në menaxhimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19. /21Media