Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës ka shqiptuar 457 gjoba për mosrespektim të Ligjit Covid-19.

Ndërsa për shkelësit e rregullave të trafikut, Policia ka shqiptuar më shumë gjoba, 603 gjithsejtë.

Po ashtu në 24 orëshin e fundit kanë ndodhur 17 aksidente trafiku me të lënduar dhe 21 të tjera me dëme materiale.

17 persona janë arrestuar, ndërsa 4 janë dërguar në mbajtje.