​Çmimet e lejuara të derivateve për sot e nesër

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar për çmimin maksimal të lejuar për secilin produkt të derivateve, për 48 orët e ardhshme.
Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i produktit dizel është 1.60 euro për litër, i produktit benzinë 1.34 euro për litër dhe gasit 0.75 euro për litër.
Këto çmime vlejnë për 25 dhe 26 shtator./21Media

Back to top button