Derisa po vazhdon debati për heqjen e reciprocitetit me Serbinë, kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani i ka kërkuar administratës që të evidentojnë deputetët që po e shkelin ligjin për duhanin dhe atë t’ia dërgojnë në inspektoriatit të Ministrisë së Shëndetësisë.

E ftoj administratën që të evidentojnë deputetët që po e shkelin ligjin për duhanin atje mbrapa dhe atë t’ia dërgojmë inspektoriatit të Ministrisë së Shëndetësisë, ashtu siç jemi merr vesh me Ministrinë e Shëndetësisë”, tha ai.

Debati për heqjen e reciprocitetit me Serbinë po vazhdon në Kuvendin e Kosovës.