​Dështon miratimi i Projektligjit për deklarimin e pasurisë dhe të dhuratave

Në mungesë kuorumi në Kuvend, ka dështuar të miratohet Projektligji për deklarimin, prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave.
Vetëm 59 deputetë të mazhorancës u shprehën pro miratimit të Projektligjit, ndërsa deputetët opozitarë u përmbajtën nga votimi.
Paraprakisht, me 60 vota për dhe një abstenim, Kuvendi miratoi amendamentet për këtë Projektligj.

Back to top button