Ka dështuar për herë të dytë votimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike. Nga 90 deputetë të pranishëm në sallë, kanë votuar vetëm 45 deputetë.

Sërish nuk kanë votuar Lëvizja Vetëvendosje dhe Partia Demokratike e Kosovës.

Vetëm 45 deputetë kanë marrë pjesë në votim”, tha kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani.