Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 1772 testime të realizuara 145 persona kanë rezultuar pozitiv me Covid-19.

Shkup-32, Kumanovë-15, Dibër-5, Shtip-8, Prilep-8, Tetovë-9, Strugë-4, Veles-2, Manastir-4, Ohër-4, Kavadarc-2, Gostivar-12, Gjevgjeli-1, Strumicë-5, Kriva Pallankë-2, Koçan-3, Probishtip-2, Pehçevë-5, Berovë-1, Vinicë-2, Dellçevë-8, Sveti Nikollë-4, Kërçovë-6 dhe Negotinë-1.

Në 24 orët e fundit Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 216 pacientë të shëruar nga koronavirusi.

Shkup-55, Kumanovë-31, Dibër-4, Shtip-10, Prilep-4, Tetovë-14, Strugë-10, Veles-2, Manastir-5, Kavadarc-6, Gostivar-39, Gjevgjeli-1, Strumicë-1, Kriva Pallank-1, Koçan-4, Probishtip-1, Demir Hisar-4, Makedonski Brod-2, Berovë-2, Vinicë-3, Dellçevë-3, Sveti Nikollë-4 dhe Kërçovë-10.

Ndërkaq betejën me koronavirusin e kanë humbur dy pacientë. Një nga Dibra dhe një nga Struga./21Media