Thaçi: Është inkurajues vullneti dhe potenciali i Qendrës studentore

Thaçi: Është inkurajues vullneti dhe potenciali i Qendrës studentore

Po vazhdon kthimi i qytetarëve në Kosovë nga vende të ndryshme të botës. Një grup prej tyre kanë mbërritur sot në Qendrën Studentore. Presidenti i vendit, Hashim Thaci, pas një vizite në këtë qendër tha se, vendosja e qytetarëve në karantinë është për të mirën e shoqërisë dheshëndetin e të gjithëve./21Media