Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan dhe kancelarja e Gjermanisë Angela Merkel zhvilluan sot një bisedë telefonike në të cilën diskutuan për marrëdhëniet bilaterale ndërmjet dy shteteve dhe Covid-19.

Sipas Zyrës së Presidencës turke, Merkel dhe Erdogan diskutuan edhe për bashkëpunimin reciprok, çështjet rajonale dhe hapat që duhen ndërmarrë në luftën kundër koronavirusit dhe në periudhën pas përfundimit të pandemisë.