Ferizaj së shpejti do të nisë ndërtimin e çerdhes së re, investim nga MASHT dhe Komuna e Ferizajt.

Kjo pasi sot kryetari Agim Veliu nënshkroi sot marrëveshje me ministrin e ri të Arsimit, Ramë Likaj.

Objekti i çerdhes së re, në të cilën do të jenë rreth një milion euro investim, do të ketë 2200 metra katrorë, me kapacitet pranimi prej 200 fëmijësh dhe hapësira pune e rekreacioni sipas standardeve evropiane.

Posted by Komuna e Ferizajt on Monday, 8 June 2020