Filloi meçi ndërmjet Haxhi Robin Krasniqi dhe Domenic Bosel.

Për herë të tretë në karrierën e tij, Krasniqi do ta ndjek titullin e kampionit të botës.

Të pranishëm në stadium janë rreth 2 mijë tifozë kryesisht shqiptarë.