Ka filluar takimi i Komitetit për koordinimin dhe vlerësimin e situatës emergjente me COVID-19, në të cilin takim pritet të diskutohet për situatën epidemiologjike në vend.

Mediat janë lejuar të marrin vetëm pamje nga ky takim.