​Forca e Sigurisë së Kosovës njofton kandidatët që janë pjesë e listës së ngushtë për kadetë

 

Forca e Sigurisë së Kosovës ka bërë të ditur se cilët kandidatë për rekrutë janë pjesë e listës së ngushtë për kadetë.

Postimi i plotë në Facebook:

Ministria e Mbrojtjes i njofton kandidatët në garë për QSU/FSK dhe akademitë tjera gjegjëse për rezultatet e përzgjedhjes.

Bordi përzgjedhës pas përfundimit të testimeve të parapara me rregulloren nr. 03/2020 për rekrutim në Forcën e Sigurisë së Kosovës ka bërë përzgjedhjen e listës së ngushtë së kandidatëve për kadetë.

Më poshtë po ju paraqesim rezultatet e përzgjedhjes:
• Për QSU/FSK, për “Javën Zero (Testi i karakterit për kadet)” përzgjidhen këta kandidatë:

Back to top button