Heldt: Qeveria gjermane synon të ndihmojë vendet partnere në trajtimin e pandemisë Oberhuber: Spitalet kanë nevojë për mbështetje në përcaktimin e standardeve shëndetësore Beqiri: Projekti përqëndrohet në përmirësimin e higjienës spitalore

Heldt: Qeveria gjermane synon të ndihmojë vendet partnere në trajtimin e pandemisë
Oberhuber: Spitalet kanë nevojë për mbështetje në përcaktimin e standardeve shëndetësore
Beqiri: Projekti përqëndrohet në përmirësimin e higjienës spitalore

Një projekt në vlerë prej 200 mijë euro është nënshkruar nga GIZ-i gjerman në Kosovë dhe Kolegji Heimerer, për zbatimin e masave të menaxhimit të higjienës gjatë pandemisë. Kjo u bë me qëllim që të rritet siguria e pacientëve dhe e stafit mjekësor në spitalet publike. Përmes këtij projekti po synojnë të parandalojnë përhapjen e Covid-19 brenda institucioneve shëndetësore./21Media