Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, MelizaHaradinaj – Stublla, ka zhvilluar sot një takim pune me ministren e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi.

Haradinaj – Stublla dhe Dumoshi u dakorduan për dinamizim dhe koordinim më të ngushtë në mes MPJD-së dhe MKRS-së në sferën e diplomacisë publike dhe kulturore.

Sipas një komunikate të MPJD-së, në takimin dy palësh, kryediplomatja Haradinaj- Stublla dhe ministrja Dumoshi u pajtuan plotësisht për angazhim institucional për anëtarësimin e Kosovës në Fondin për Mbështetje Kulturore të Këshillit të Evropës – Eurimages, si dhe për mbështetjen dhe promovimin e artit dhe kulturës drejt piedestaleve botërore.