Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës. Daut Haradinaj është takuar sot me Sokol Mehmetaj, i cili është në garë për postin e kryetarit të komunës Val-De-Travers, në kantonin zviceran Neuchatel.

Ai gjatë kësaj vizite ishte i shoqëruar nga deputetja tjetër e AAK-së Time Kadriaj.

Me mikun tim të nderuar Sokol Mehmetaj, i cili kandidon për kryetar komune në kantonin e Neuchatelit në komunën e Val-De-Travers. Te priftë e mbara Sokol ty dhe qytetarëve tanë gjithandej nëpër botë që po e ngritin lartë vendin prej nga vinë“, ka shkruar Haradinaj.