​Hyjnë në grevë 50 minatorë në horizontin e 11-të të Trepçës

Greva ka nisur në ora 08:00 të mëngjesit

50 minatorë të rinj janë duke grevuar në horizontin e 11-të të minierës së Trepçës në Stan Terg, kjo për shkak se ka indikacione se konkursi i pranimit të tyre do të anulohet.

Lajmin e ka konfirmuar për KosovaPress, drejtori gjeneral i Trepçës, Bastri Ibrahimi.

Aktualisht në minierën e Stan Tergut ndodhet zëvendëskryeministri Haki Abazi dhe drejtori gjeneral, Bastri Ibrahimi, të cilët janë duke biseduar me minatorët e rinj për t’i bindur ata që ta ndërpresin grevën.

Greva ka nisur në ora 08:00 të mëngjesit dhe minatorët janë të vendosur të vazhdojnë grevën .

Është një grup tjetër i qytetarëve që kishin konkurruar në këtë konkurs dhe nuk janë pranuar, të cilët kanë protestuar për disa ditë para minierës së Trepçës. Ata javën e kaluar kanë pasur takim me kryeministrin Albin Kurti, i cili u ka premtuar anulimin e konkursit.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button