Ministria e Arsimit ende nuk ka vendosur për mënyrën e mbajtjes së procesit mësimor.

Derisa te fillimi i vitit të ri shkollor kanë mbetur edhe pak ditë, IKSHPK përmes një postimi në Facebook ka treguar se si duhet të mbrohen nxënësit në shkolla.

Çdo nxënës duhet të ketë maskë personale dhe IKSHPK propozon që prindërit të flasin me fëmijët e tyre për pandeminë COVID-19 dhe t’i këshillojnë se si të mbrohen.