Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari ka thënë se sheshi “Adem Jashari” po bëhet gati për të mirëpritur diasporën.

Jashari në Facebook ka shkruar se pas kalimit të situatës do të organizojnë aktivitete të shumta kulturore për diasporën.

Edhe këtë vit, pas kalimit të kësaj situate do të organizojmë aktivitete të shumta kulturore për diasporën, gjatë muajve korrik dhe gusht”, ka shkruar Jashari në Facebook. /21Media